top of page
Rostro Nayla 1_LRC.png
Anchor 1

FÖRESTÄLLNINGAR

Vårt jobb

Vi har en stor intresse i rörelsen och allt som den kan innebär.

Därför jobbar vi med olika projekter som föreställningar, video och workshops. 

Screenshot 2021-02-08 at 13.55.24.png

“Skuld-mätaren" indikerar att invandrare har kommit för att stjäla våra jobb och "faro-mätaren" blinkar rött. Människor har migrerat sedan början av vår historia men samtidigt har gränserna vuxit. Om allt rör sig, om allt förändras, om gränserna omvandlas. Vem är den verkliga utlänningen då? Är det jag? Är det du?

Ett Djävulens sändebud. Genom historien stigmatiserad och torterad. I rakt nedstigande led från en förvisad Eva via inkvisitionens avrättade häxa till dagens horstämplade våldtäktssofer.

DSC00863.JPG
Screenshot 2019-10-24 at 14.29.13.png

En dansföreställninga med utgångspunkt i en värld full av landsgränser, murar och avspärrningar. Två dansare experimenterar och ger uttryck för känslan av att känna sig tudelad i person och rum men samtidigt vara en person på en plats i nuet. Med projekterad bildkonst av Mari Vedin Laaksonen.


“Jo tack” är en förställning där vi får se en dissektion av det vardagliga småpratet. De osynliga regler som finns för att kunna utföra ett korrekt småprat.

Men hur kolliderar detta med vad vi egentligen känner och tycker? Kan vi bemöta råa reaktioner och känslor? Vet vi hur vi ska kommunicera efter att en människas sanna bemötande utan censur uttryckts?

Screenshot 2022-07-09 at 16.32.57.png
Screenshot 2019-11-23 at 21.10.49.png

What happens if I let you be close to me? Can I be close to you?
Come and be close to me, closer and closer and closer. So close that we can fall into a hug.

So close that we can finally brake our boundaries.

DANCE FILM

Video

Vi bjuder på en kväll full av nya upplevelse. Dans och konst träffas på scenen genom två olika föreställningar Jo tack och Bilis negra. Föreställningarna inbjuder publiken att begrunda såväl som att vara en del av mötet mellan dans, musik och konst. 

DSC02050.JPG

Lake

Frames

Freerange dancers

Distandans
-I samarbete med Danskompaniet

bottom of page